ОБ'ЄДНАННЯ ВИРОБНИЧОЇ І ЕСТЕТИЧНО-ТУРИСТИЧНОЇ ФУНКЦІЙ В АРХІТЕКТУРИ КОНДИТЕРСЬКИХ ФАБРИК
Ключові слова:
кондитерська фабрика, архітектура фабрик, музеї при фабриках, музей в Кельні, інноваційні технологі, туризм і виробництвоАнотація
Метою дослідження було виявлення специфічних особливостей внутрішньої архітектурно-функціональної організації кондитерських фабрик з музеями при них. Методика дослідження включає в себе вивчення та систематизацію літературних джерел, виявлення прийомів і принципів сучасної архітектури кондитерських фабрик. У статті розглянуті проблеми проектування кондитерських фабрик з інноваційними методами організації робочого простору, комбінуючи виробничу функцію з функцією туристичної - наявність музею при кондитерській фабриці. Виявлено перспектива використання і впровадження нових технологій і методів організації простору для таких об'єктів в майбутньому. Систематизовані прийоми і принципи кондитерських фабрик.
##submission.downloads##
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2024 Науковий вісник будівництва
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.