ДОСЛІДЖЕННЯ ДИСПЕРСНОГО СКЛАДУ ПИЛУ КРОХМАЛЮ В ВИКИДАХ ВІД ОБЛАДНАННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ
Ключові слова:
екологічна безпека, викиди кондитерського виробництва, дрібнодисперсні частинки, пил крохмалю, циклони, навколишнє середовищеАнотація
Результати експериментальних досліджень показали, що пил крохмалю, який утворюється в кондитерському виробництві, на 75,8 % складається з частинок розміром до 10 мкм (PM2,5 та PM10), які є найнебезпечнішими для оточуючого середовища. Не менше 22 % частинок розміром до 10 мкм не вловлюється циклоном і надходить в оточуюче середовище.
##submission.downloads##
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2024 Науковий вісник будівництва

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.